Boek nu
+32-50 84 22 90

Klant is koning!

Wij bij Hotel Roodhof houden ervan onze klanten te verwennen!

♥ Zo krijgt elke klant die rechtstreeks bij ons een kamer boekt 10% korting op de kamerprijs!

Aan de balie helpen wij u graag verder met het invullen van uw verblijf: een uitstap naar Flanders Fields, een fiets huren, een trip naar Brugge: wij regelen het voor u, met de glimlach!

 

 

Kasteelbossenroute

Hotel Roodhof ligt op de vermaarde Kasteelbossenroute!
Deze 40.5 km lange fietsroute neemt je mee door de weelderige kasteelbossen ten zuidwesten van Brugge. Onderweg kun je tal van prachtige kastelen bewonderen.

 

Dowload hier de route

Wat valt er te beleven?

Vanuit Oostkamp kan een daguitstap naar de kust niet ontbreken. Ook de vermaarde kunststad Brugge is heel dichtbij. Of maak eens een boottocht naar Damme, het boekenstadje.

Ook om Flanders Fields te bezoeken hoeft u zich niet ver te verplaatsen: de Westhoek, met Ieper op 45 minuten en Diksmuide op een half uurtje rijden, ligt vlakbij.

Op aanvraag bieden wij u arrangementen voor groepen en fietsers en verhuur van fietsen en volksspelen.

  • Wandelroute Kampveld is een bewegwijzerde wandelroute en gaat langs de bosrijke omgeving van het Kampveld ten noordoosten van Waardamme.
  • De middeleeuwse stad Brugge, UNESCO Werelderfgoedstad, bereikt u in amper een kwartiertje rijden
  • De Westhoek biedt naast Flanders Fields, het erfgoed van de eerste wereldoorlog, ook unieke landschappen en pittoreske dorpjes.

 

 

 

 

Arrangement De Groote Oorlog

Maak kennis met de belangrijkste plaatsen langs het front van Wereldoorlog I.
Met een ervaren gids verken je de Dodengang in Diksmuide en en andere loopgraven zoals Hill 60 in Zillebeke. De busrit brengt je verder naar het Canadian Memorial Monument in Langemark-Poelkappelle en de indrukwekkende begraafplaatsen in Boezinge en Tyne Cot Cemetery in Passendale. Je maakt kennis met alle militaire aspecten in het Memorial Museum 1917.
In Ieper bezoek je het schitterende In Flanders Fields museum en kan je de frontstad op eigen tempo ontdekken. Je eindigt de dag met het bijwonen van de ontroerende Last Post ceremonie.

Prijs : inclusief gids, lunchbuffet (met 2 drankjes), ingangstickets voor In Flanders Fields museum en het Memorial Museum: 69 euro/kinderen t.e.m. 12 jaar 39 euro

Wij zorgen voor uw reservering, u betaalt in het hotel.

10% korting

Boekt u rechtstreeks uw kamer bij ons, dan ontvangt u 10% korting op de kamerprijs!

Footstep

 

Hotel Roodhof maakt deel uit van het maatwerkbedrijf Footstep.
Footstep heeft meer te bieden dan u denkt! Ontdek het hier.

© 2018 Alle rechten voorbehouden. - Powered by Mentoring Systems